Vonalkód olvasók

 • Kategória

 • Vonalkód olvasó csatlakozás

 • Vonalkód olvasási képesség

 • gyártók

 • Korunk legfontosabb és legelterjedtebb ipari azonosítási módszere a vonalkód. A vonalkódok gyors és megbízható olvasásához sok különböző vonalkód olvasót kínálunk.

  A vonalkód olvasók számos típusban léteznek, a kézi eszközöktől a beépített rendszerekig. A technológia fejlődése lehetővé teszi a vonalkódok gyors és pontos olvasását, ami növeli az áruk nyomon követhetőségét és a tranzakciók hatékonyságát.
  A vonalkód olvasók alkalmazása kiterjed a kiskereskedelemtől a gyártásig, a logisztikáig sőt még az egészségügyben is. A gyártók használják őket a gyártósorokon a termékek követésére és minőség ellenőrzésre. A logisztikai vállalkozások a vonalkódok segítségével könnyedén nyomon követhetik a szállítmányokat és optimalizálhatják az ellátási láncot.

  Portfóliónkban megtalálható a vezető gyártók teljes palettája. Nem jelent gondot a miniatűr, vagy gravírozott kódok olvasása, mint a nagy távolságról (akár 10 m-nél távolabbról) történő olvasás sem.

  Vonalkód olvasók széles választékában mindenki megtalálja a feladatra legalkalmasabb modellt kereskedelmi, ipari, vagy egészségügyi területre egyaránt.

  A leggyakoribb kézi olvasók mellet fix pozíciós és prezentációs olvasókat, valamint pultszkennereket is kínálunk. A kézi vonalkód olvasók tekintetében a sokféle vezetékes kialakítás mellet vezeték nélküli és Bluetooth képes olvasók közt is válogathatnak. Az olvasókhoz is elérhető a törésre is vonatkozó 3-5 éves gyári garanciakiterjesztés, ami által a működési költségek előre kalkulálhatók lesznek.