Honeywell

Az 1885-ben alapított Honeywell International a világ egyik legnagyobb cége, a Forbes Top 200 listájának állandó tagja. Az élet szinte minden területén - repülőgépipar, autóipar, vegyipar, munkavédelem, épületautomatizálás, egészségügy - megtaláljuk termékeiket. Az utóbbi bő 10 évben töretlenül és példa értékűen fejlődik a Honeywell auto ID üzletága is. A nagy múltú Intermec, Datamax-O’Neil cégek akvizíciójával, a már jól bevált strapabíró modelleket sikeresen fejlesztik és ötvözik a legújabb technológiákkal, kielégítve az egyre növekvő és folyamatosan változó piaci elvárásokat.

Az idő múlásával a Honeywell mára kiemelkedő helyet vívott ki az auto-ID szegmens vezető gyártói között. Az egyik legszélesebb scanner, mobil terminál és nyomtató termékpalettával rendelkező üzletáguk műszakilag kifinomult innovatív termékeit a hozzájuk tartozó szoftverek és szolgáltatások teszik teljessé.

 

A disztribúciós folyamatokra soha nem nehezedett még ekkora nyomás mint az elmúlt években. A raktárautomatizálás és az áruk, csomagok logisztikája egyre fontosabb területévé válik az élet minden területén, szinte minden iparágban. A Honeywell intelligens és egyedülálló raktárautomatizálási eszközei és megoldásai (pl voice picking) lehetővé teszik, hogy a cégek működése megfeleljen ezeknek a kihívásoknak maximalizálva a hatékonyságot.

 

A kedvezőbb árfekvésű eszközöktől kezdve a rendkívül robusztus modellekig, szoftveres és hardveres megoldások teljes skáláját kínálja bármilyen területre vagy alkalmazáshoz.

Küldjön üzenetet

Cím

Code Solution Kft. 2030 Érd, Lőcsei utca 37-39.

Telefonszám:

+36 20 555 0263

+36 20 555 0250

Email :

info@code-solution.hu

Kapcsolatfelvétel

IRATKOZZON FEL

HÍRLEVELÜNKRE