Rólunk

Megoldás a vonalkódtechnikában

manufacturing-photography-application-production-line-part-check

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek által alapított vállalkozás, mely automatikus azonosítástechnikai eszközök és rendszerek telepítésével, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik.

Fő célunk, hogy az általunk értékesített eszközökhöz és rendszerekhez magas szintű és teljes körű támogatást, gyors szerviz szolgáltatást, valamint folyamatos - készletről elérhető - kellékanyag ellátást biztosítsunk.
Szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal segítjük partnereink munkáját a logisztika, raktározás, gyártás, kereskedelem és egészségügy területén. Kínálatunkban megtalálható az AUTO-ID piac vezető gyártóinak (Zebra, Honeywell) széleskörű termékportfólióján kívül a kisebb feltörekvő cégek innovatív termékei is.

Az eszközök értékesítésén, telepítésén túl cégünk ipari WLAN hálózatok kiépítésével és konfigurálásával, szoftver fejlesztéssel, valamint raktárirányítási és gyártásirányítási rendszerekkel is foglalkozik. 

Ügyfeleink részére kiemelkedő hatékonyságot, nagy üzembiztonságot és versenyképességet biztosítunk a számukra legmegfelelőbb eszközök és megoldások kiválasztásával, hosszú távú elégedettségük pedig a mi sikerünk titka.

Küldjön üzenetet

Cím

Code Solution Kft. 2030 Érd, Lőcsei utca 37-39.

Telefonszám:

+36 20 555 0263

+36 20 555 0250

Email :

info@code-solution.hu

Kapcsolatfelvétel

IRATKOZZON FEL

HÍRLEVELÜNKRE