Nyomtatók

A vonalkódnyomtatókat elsősorban tekercses kivitelű alapanyagok nyomtatására használjuk. Ezek a nyomtatók nemcsak gyorsabbak és termelékenyebbek mint egy hagyományos lézernyomtató, hanem kedvezőbb áron és jobb minőségben tudnak egyedi címkéket előállítani.

Két fő típusuk van: a direkt thermo (DT) változatok csak thermo alapanyagra tudnak nyomtatni, ilyenek például a kasszáknál használt blokk nyomtatók. A thermo transzfer (TT) modellek megfelelő festékszalagon keresztül viszont már bármilyen alapanyagra tudnak nyomtatni, legyen az papír vagy szintetikus alapanyag.

A kisebb helyigényű asztali nyomtatóktól kezdve a robosztus ipari modelleken át a hordozható mobil nyomtatókig minden feladatra a megfelelő eszközt tudjuk ajánlani.

Nyomtató kínálatunkban kizárólag a legnagyobb gyártók (Zebra, Honeywell, Sato, TSC, Printronix, Citizen, Epson) termékei találhatóak meg, ahol a folyamatos innováción túl a szoftveres és hardveres terméktámogatás és az alkatrész háttér is biztosított. 20 év tapasztalata alapján bátran ajánljuk bármelyik cég termékét.

A garancia lejárta után saját szervizünkben vállaljuk a legtöbb eszköz javítását és karbantartását.