Tekercses címkék, tagek

Az általunk forgalmazott címke- és blokknyomtatók elsősorban folyamatos alapanyagok nyomtatására alkalmasak. Ezen nyomtatási kellékek a feladat és a jelölendő felület függvényében szinte végtelen variációban érhetőek el.

A hőérzékeny thermo etikettek ideálisak rövid életciklusú termékek valamint kiszállítás során a csomagolások jelölésére. Nincs szükség a nyomtatásához festékszalagra, így fajlagosan ezek a legkedvezőbb áru címkék.

A matt és félfényes papír címkéket termék és csomagolás jelölésére alkalmazzák, gyakran színnyomott verzióban ezzel egyedi arculatot adva neki. A címkék ragasztója a felülettől és az igényektől függően különböző tapadási erősségű lehet.

A szintetikus alapanyagokból készült címkék időtállóak, strapabíróak, továbbá hő és vegyszerállóak is lehetnek, így számtalan feladatra kiválóan alkalmazhatóak az adott elvárásnak megfelelően. A hagyományosnak mondható PE, PP, PET alapanyagokon felül rendelkezünk PVC outdoor alapanyaggal is, ami UV és időjárásálló, kültéren több évig megőrzi a minőségét. A VOID és a destruct alapanyagokat biztonsági címkeként áruvédelemre, a hőálló polyimid és kapton alapanyagokat pedig az elektronikai iparban nyáklapok, alkatrészek jelölésére használják.

A fentieken felül a ragasztó nélküli alapanyagok széles választéka egyaránt elérhető. Az alapanyag nemcsak folyamatos hanem perforált is lehet, mely mentén a papír könnyen eltéphető. Ládák, polcok, göngyölegek ragasztás nélküli jelölésére kiválóan alkalmasak.

Küldjön üzenetet

Cím

Code Solution Kft. 2030 Érd, Lőcsei utca 37-39.

Telefonszám:

+36 20 555 0263

+36 20 555 0250

Email :

info@code-solution.hu

Kapcsolatfelvétel

IRATKOZZON FEL

HÍRLEVELÜNKRE