Zebra DS2208 vonalkód olvasó

Zebra DS2208 vonalkód olvasó

A Zebra DS2208 egy megbízható és kifinomult kézi vonalkódolvasó, amelyet különböző iparágakban, például kiskereskedelemben, raktárakban és logisztikában alkalmaznak. A készülék számos funkcióval rendelkezik, amelyeket az üzletek és vállalkozások széles körű alkalmazásokhoz terveztek.

Főbb jellemzők:

  1. Kiváló szkennelési teljesítmény: A DS2208 nagy teljesítményű szkenner, amely gyorsan és pontosan olvassa el a vonalkódokat. Ez lehetővé teszi a hatékony és gyors adatgyűjtést.
  2. Ergonomikus kialakítás: A készülék ergonómikus kialakítású, ami könnyű és kényelmes használatot biztosít hosszú munkaidő alatt is.
  3. Tartós kivitel: Az eszköz strapabíró és tervezése ellenálló a mindennapi használati körülményekkel szemben, beleértve az esetleges ütéseket és cseppeket.
  4. Különböző vonalkódformátumok támogatása: A DS2208 számos különböző 1D/2D vonalkódformátumot támogat, mint például az EAN-13, UPC-A, Code 39, Code 128, PDF417, Composite Codes, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, Micro QR, HanXin, Postal Codes stb.
  5. Plug-and-Play telepítés: Az eszköz könnyen telepíthető és integrálható a számítógépes rendszerekbe, és gyakran rendelkezik plug-and-play funkcionalitással.

A Zebra DS2208 alkalmas a kiskereskedelmi pénztáraknál, raktárakban történő készletkezeléshez, valamint más területeken történő alkalmazásokhoz, ahol hatékony és pontos vonalkódolvasásra van szükség.

 

Részletesebb termékleírás az adatlapon található.

Leírás

Töltse le a termék bővebb leírását.

 

További információk

Vonalkód nyomtató gyártó

Zebra

Vonalkód olvasó kategória

Kereskedelem

Vonalkód olvasó csatlakozás

Vezetékes

Vonalkód olvasási képesség

1D+2D

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zebra DS2208 vonalkód olvasó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük