Zebra DS8108-HC vonalkód olvasó

Zebra DS8108-HC vonalkód olvasó

A DS8108-HC egy speciális vonalkódolvasó, amelyet többnyire egészségügyi ellátó intézményekben használnak.  Az eszköz célja, hogy segítse az egészségügyi szakembereket a hatékonyabb és pontosabb adatgyűjtésben, vonalkódok szkennelésében az egészségügyi ellátás során.

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Kórházi környezetekhez optimalizált tervezés: A DS8108-HC tervezése és anyaghasználata lehetővé teszi a könnyű tisztítást és fertőtlenítést, ami kulcsfontosságú az egészségügyi szektorban.
  2. Pontos és gyors szkennelés: A készülék kiváló szkennelési teljesítménnyel rendelkezik, lehetővé téve a gyors és pontos adatgyűjtést a kórházi környezetben használt vonalkódokról.
  3. Különböző vonalkódformátumok kezelése: A DS8108-HC alkalmas különböző vonalkódformátumok olvasására, ami lehetővé teszi az egyszerű és hatékony azonosítást az egészségügyi termékeken és betegazonosítási rendszereken.
  4. Egyszerű integráció: A készülék könnyen integrálható a kórházi informatikai rendszerekbe, és támogatja azokat a funkciókat, amelyek javítják az adatbiztonságot és a kezelhetőséget.

Részletesebb termékleírás az adatlapon elérhető.

Leírás

Töltse le a termék bővebb leírását.

 

További információk

Vonalkód nyomtató gyártó

Zebra

Vonalkód olvasó kategória

Egészségügy

Vonalkód olvasó csatlakozás

Vezetékes

Vonalkód olvasási képesség

1D+2D

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zebra DS8108-HC vonalkód olvasó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük