Zebra LI2208 vonalkód olvasó

Zebra LI2208 vonalkód olvasó

A Zebra LI2208 egy megbízható és kifinomult kézi vonalkódolvasó, amelyet különböző iparágakban, például kiskereskedelemben, raktárakban és logisztikában alkalmaznak. A készülék számos funkcióval rendelkezik, amelyeket az üzletek és vállalkozások széles körű alkalmazásokhoz terveztek.

Főbb jellemzők:

  1. Kiváló szkennelési teljesítmény: A LI2208 nagy teljesítményű szkenner, amely gyorsan és pontosan olvassa el a vonalkódokat. Ez lehetővé teszi a hatékony és gyors adatgyűjtést.
  2. Ergonomikus kialakítás: A készülék ergonómikus kialakítású, ami könnyű és kényelmes használatot biztosít hosszú munkaidő alatt is.
  3. Tartós kivitel: Az eszköz strapabíró és tervezése ellenálló a mindennapi használati körülményekkel szemben, beleértve az esetleges ütéseket és cseppeket.
  4. Különböző vonalkódformátumok támogatása: A LI2208 számos különböző 1D vonalkódformátumot támogat, mint például az EAN-13, UPC-A, Code 39, Code 128.
  5. Plug-and-Play telepítés: Az eszköz könnyen telepíthető és integrálható a számítógépes rendszerekbe, és gyakran rendelkezik plug-and-play funkcionalitással.

A Zebra LI2208 alkalmas a kiskereskedelmi pénztáraknál, raktárakban történő készletkezeléshez, valamint más területeken történő alkalmazásokhoz, ahol hatékony és pontos vonalkódolvasásra van szükség.

 

Részletesebb termékleírás az adatlapon található.

Leírás

Töltse le a termék bővebb leírását.

 

További információk

Vonalkód nyomtató gyártó

Zebra

Vonalkód olvasó kategória

Kereskedelem

Vonalkód olvasó csatlakozás

Vezetékes

Vonalkód olvasási képesség

1D

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zebra LI2208 vonalkód olvasó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük