MDM (Mobile Device Management)

Az MDM rendszerek lehetővé teszik a vállalatok számára a mobiltelefonok, táblagépek és egyéb vállalati eszközök központi irányítását és felügyeletét, ezáltal gyorsabbá, biztonságosabbá és hatékonyabbá téve az üzemeltetésüket.

Szoftvermegoldásaink között megtalálható a SOTI MDM megoldása, egy olyan átfogó és (akár) felhőalapú eszközkezelési platform, amely támogatja a legelterjedtebb mobil operációs rendszereket, mint például az Android, iOS, Windows és linux, így a vállalatok sokféle eszközt képesek kezelni egyetlen központi helyről. 

A SOTI MDM rendszer további fontos funkciói közé tartozik az eszközök nyomon követése és helymeghatározása, az eszközteljesítmény felügyelete, a biztonsági policyk beállítása és végrehajtása, valamint a távoli zárolás vagy adatok törlése esetén a bizalmas információk védelme.

Összességében a SOTI MDM egy hatékony és biztonságos megoldást nyújt a vállalatoknak a mobil eszközök kezelésére és felügyeletére. Az átfogó eszközkezelési funkciókkal és a felhőalapú infrastruktúrával a SOTI MDM hatékonyabb munkavégzést és az üzleti folyamatok optimalizálását képes biztosítani a mobil eszközökön keresztül.

Küldjön üzenetet

Cím

Code Solution Kft. 2030 Érd, Lőcsei utca 37-39.

Telefonszám:

+36 20 555 0263

+36 20 555 0250

Email :

info@code-solution.hu

Kapcsolatfelvétel

IRATKOZZON FEL

HÍRLEVELÜNKRE