ION raktárirányítási rendszer

Az ION WMS raktár szoftver, a raktári folyamatok optimalizálására és irányítására szolgál. Papírmentes vonalkód, vagy RFID azonosítással online irányítja a raktári dolgozók munkáját. A raktár szoftver több raktár, zóna és több tárhely típust használatát teszi lehetővé.

Raktárkezelő programunkkal olyan vállalkozásoknak kínálunk megoldást, amelyeknek a piacon található nagy raktári rendszerek nem elérhetők, vagy megfizethetetlenek, vagy nem illeszkednek a saját üzleti folyamataikhoz (nem elég rugalmasak). Mindezek okán szükségük lenne egy kipróbált és nagymértékben testre szabható megoldásra.

A legtöbb ügyviteli, vállalatirányítási rendszer (ERP) nem rendelkezik jól kidolgozott funkcionalitású raktárkezelőszoftverrel, így a felhasználók nagy többségének szüksége van egy külső, kifejezetten erre a feladatra kifejlesztett raktár irányítási rendszerre.

Önálló és integrált működés

Raktári rendszerünk egy raktár összes feladatát képes irányítani úgy, hogy közben kommunikál a vállalatnál bevezetett ERP-vel, de teljesen önálló működésre is képes. Raktárkezelő programunk képes együttműködni egyéb informatikai rendszerekkel is.

Egyszerűen beállítható, hogy egyes funkciók a raktárirányítási szoftverben, vagy ha van, az ügyvitelben működjenek. A teljes törzsadat kezelés történhet a vállalatirányítási rendszerben. Ekkor a raktár rendszerben csak a raktárkezelést érintő funkciók működnek. Szükség esetén a raktári rendszer átveheti az összes funkciót, beleértve a számlázást is.

Korszerű technikák

Az azonosítás vonalkódokkal, szükség esetén RFID-val történik. A raktározási feladatok kezelése on-line működő kézi számítógépek segítségével zajlik. Ezek a technológiák jelentősen felgyorsítják a feladatok végrehajtását és növelik a végrehajtás pontosságát.

A rendszer a raktár irányítási rendszerek közül az elsők között van, mely olyan új WEB alapú megoldást nyújt. Ugyanakkor a felhasználók számára teljes funkcionalitású felületet biztosít, mely még néhány évvel ezelőtt nem lett volna megvalósítható. A megoldásban a felhasználók számítógépeivel szembeni teljesítmény elvárás minimális, hiszen csak egy webböngésző futtatását kell biztosítaniuk (vékony kliens). A mobil adatgyűjtőkön egy egyedi Android alapú szoftvert használ a rendszer, mely szintén vékony kliensként működik. A megfelelő adatbiztonságról a modern fejlesztőeszközök és a velük létrehozott egyedi autentikációs megoldások gondoskodnak.

Raktári rendszerünk tulajdonságai

Küldjön üzenetet

Cím

Code Solution Kft. 2030 Érd, Lőcsei utca 37-39.

Telefonszám:

+36 20 555 0263

+36 20 555 0250

Email :

info@code-solution.hu

Kapcsolatfelvétel

IRATKOZZON FEL

HÍRLEVELÜNKRE