Alkatrész értékesítés

A megelőző tervszerű karbantartás ellenére a címkenyomtatók kopó alkatrészei a felhasználás körülményeitől függően időnként cserére szorulnak. A gumigörgő, a nyomtatófej és az ékszíj van leginkább kitéve ennek a terhelésnek, a por és egyéb szennyeződések folyamatosan roncsolják a felületüket. Egy gumigörgő cseréje néha akkor is javasolt, ha látszólag nincs rajta sérülés, az évek során a felülete megváltozik, s már nem megfelelő a címkék léptetése, a nyomatkép elcsúszik, foltossá, egyenetlenné válik. A nyomtatófej pedig a címkenyomtató legdrágább alkatrésze. Rendszeres tisztítása, megfelelő minőségű kellékanyagok használata élettartamát nagyságrendekkel megnöveli.

Szerencsére ezeknek az alkatrészeknek a cseréje egyre egyszerűbbé vált az évek során, bizonyos típusokban már maga a felhasználó is el tudja végezni ezt a feladatot, nem feltétlenül szükséges szakszervízbe küldeni az eszközt.

Keressen bátran, szívesen segítünk, ha bizonytalan az alkatrész kiválasztásában, illetve az általunk forgalmazott nyomtatókon (Zebra, Honeywell, Sato, Citizen, TSC Printronix) kívül más gyártók termékihez is tudunk alkatrészt biztosítani, ez sem jelent problémát.

20

év

TAPASZTALAT

Küldjön üzenetet

Cím

Code Solution Kft. 2030 Érd, Lőcsei utca 37-39.

Telefonszám:

+36 20 555 0263

+36 20 555 0250

Email :

info@code-solution.hu

Kapcsolatfelvétel

IRATKOZZON FEL

HÍRLEVELÜNKRE