A címkenyomtatás maraton bajnokai

Honeywell PX45 PX65 nyomtatók a már jól bevált – évtizedes múltra visszatekintő – Intermec PX sorozat alapjaira épülnek. A konstrukció olyan jól bevált, hogy csak a kor igényeinek megfelelő szoftveres, hardveres újítások kerültek bele, a felépítésük lényegében nem változott.

Robosztus, strapabíró fém házuk könnyen kezelhető érintő kijelzővel párosult. A két típus elsősorban a nyomtatási szélességben (4” és 6”) különbözik egymástól. Opcionális 400dpis felbontásuk már a legösszetettebb grafikai tartalmak nyomtatására is alkalmassá teszi őket.

Fingerprint és C+ programozási nyelvük segítségével PCtől függetlenül bármilyen perifériáról használhatóak, legyen az scanner, mérleg. Gyakorlatilag bármilyen nyomtatási feladatot, címketervet lekezelnek, mindegy, hogy az Zebra vagy Datamax nyomtatóra íródott.

Ha 24 órán keresztül folyamatosan nagy mennyiségű címkére van szükség, nincs náluk jobb választás a piacon. A nyomtatófej csere gyorsan és egyszerűen kivitelezhető a mágneses rögzítésnek köszönhetően.