Honeywell

Kiemelt partnerünk a világviszonylatban is piacvezető Zebra Technologies.
A Zebra névhez számtalan vonalkód technikai újítás és szabadalom fűződik. A név mára magában foglal olyan jól ismert márkákat, mint a Symbol (Motorola Solutions), Psion, vagy az Explore.

Az 1969-ben alapított vállalat a vonalkód nyomtatók területén lett piacvezető. 2014-ben a Motorola Solution-nal történt akvizíció során a kínálat kiegészült a vonalkód olvasókkal, mobil terminálokkal ipari tabletekkel és így teljes, átfogó kínálatot nyújt ezen irányokba.

A klasszikus vonalkód technikai eszközök mellett egyre fontosabb szerepet kapnak az RFID alapú eszközök, és olyan újdonságok, mint az autonóm mobil robotok (AMR), vagy a gépi látás (MV) is. Az eszközökön kívül rengeteg szoftver megoldás segíti a felhasználók munkáját. A távoli eszköz menedzsmenten keresztül egészen a valós idejű helymeghatározásig A cég nagy hangsúlyt fektet az eszközök működésének támogatásra. Különböző fokozatú szoftver és hardver support szolgáltatásukkal segítik a felhasználók munkákát. A Zebra eszközei a legszélesebb kínálatot biztosítják szinte az összes iparág munkáján, működésének támogatásához.

 

Kiemelt területek:

Küldjön üzenetet

Cím

Code Solution Kft. 2030 Érd, Lőcsei utca 37-39.

Telefonszám:

+36 20 555 0263

+36 20 555 0250

Email :

info@code-solution.hu

Kapcsolatfelvétel

IRATKOZZON FEL

HÍRLEVELÜNKRE