Zebra ZT411 RFID vonalkód nyomtató

Zebra ZT411 RFID vonalkód nyomtató

Az RFID címkézés ár-érték bajnoka. 

A mai cikkszintű nyomkövető alkalmazásokhoz az RFID címkék pontos és hatékony nyomtatására és kódolására optimalizált ZT400-as sorozatú nyomtatók nagyobb nyomon követési képességeket, mélyebb átláthatóságot és vállalati betekintést biztosítanak az üzleti versenyszférában.

Kétféle nyomtatási szélességben (104mm / 168mm), és háromféle felbontában érhető el. Az elődmodell ZT410-eshez képest nagyméretű érintőképernyős kijelzőt kapott, amin keresztül még egyszerűbbé vált a nyomtató és az RFID beállítások testre szabása.

A nyomtató minden részletét gondosan megtervezték és tesztelték, hogy maximális üzemidőt biztosítsanak a nyomtató élettartama során, a karbon szálas fogaskerekektől kezdve a stabil tartású USB-kábelig. Strapabíró fémváza a legkeményebb ipari környezetben is megállja a helyét. A hosszú élettartamú speciális bevonat védi a nyomtatófejeket a thermo módban történő nyomtatáskor, így csökkentve a nyomtatófejek cseréjének szükségességét. 

A kettős USB Host port USB-eszközök (memóriakártya, vonalkód-olvasó, billentyűzet) közvetlen csatlakoztatását teszi lehetővé, akár egyszerre is.

A nyomtató moduláris felépítésű, később is könnyen kiegészíthető olyan gyári opciókkal, mint például a címkeleválasztó a vágófej vagy a wifi interfész, RFID encoder. A Zebra különleges ZT411 RFID on-metal címkézési megoldása pedig az egyetlen dedikált lehetőség vastagabb RFID-címkék nyomtatására és kódolására fémtartályokhoz és eszközökhöz jelenleg a piacon.

 

Legfontosabb paraméterek:

Direct thermal és thermal-transfer változat

ZT411: 104mm nyomtatási szélesség

203dpi felbontás (opcionálisan 300dpi és 600dpi)

Fémházas kivitel

Standard interfészek: USB, Ethernet 10/100, Soros RS-232, dual USB host, Bluetooth 4.1

 

Főbb alkalmazási területek:

könnyűipar, logisztika, raktár, kereskedelem

Kapcsolódó termékek, rendelhető kiegészítők:

  • kellékanyagok (ra link)
  • szerviz-szerződések (re link)
  • szerviz (re link)
  • kiegészítők nyomtatókhoz

Leírás

Töltse le a termék bővebb leírását.

 

További információk

RFID kategória

RFID nyomtató

RFID gyártó

Zebra

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zebra ZT411 RFID vonalkód nyomtató” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük