Zebra TC52 / TC57 mobil terminál

Zebra TC52 / TC57 mobil terminál

A TC52, a TC57 nagy teljesítményű, megbízható eszközök, amelyek Android operációs rendszeren alapulnak. Kompakt méretük és érintőképernyőjük lehetővé teszi a könnyű kezelést és hordozhatóságot.

Ezek a készülékek tartalmazzák a Zebra Mobility DNA szoftvercsomagját, amely számos hasznos alkalmazást és eszközt kínál a felhasználóknak. Például a DataWedge segítségével könnyedén lehet vonalkódokat olvasni, míg az All-Touch Terminal Emulation (ATTE) lehetővé teszi a régi terminálok emulálását.

A TC52/TC57 készülékek támogatják az 1D és 2D vonalkódok olvasását, valamint opcionálisan RFID funkciókkal is rendelkezhetnek. Beépített kamerájuk lehetővé teszi a képek rögzítését és dokumentálását.

Kommunikációjukat Bluetooth, Wi-Fi és mobil adatkapcsolatokon keresztül valósítják meg, lehetővé téve a valós idejű adatátvitelt és a felhőalapú alkalmazásokhoz való kapcsolódást.

A TC52/TC57 készülékek hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkeznek, amelyek biztosítják a tartós működést a munkanap során. Robosztus kialakításuknak köszönhetően ellenállnak a por- és vízbehatolásnak, valamint a szélsőséges hőmérsékleti és ütésállósági teszteknek.

Ezek a készülékek sokoldalúan alkalmazhatók kiskereskedelmi üzletekben, raktárakban, logisztikai központokban és más ipari környezetekben. Az adatgyűjtés és munkavégzés hatékonyságának növelése érdekében kifejlesztették őket, hogy segítsenek a felhasználóknak optimalizálni a folyamatokat és növelni a termelékenységet.

Főbb tulajdonságai:

  • IP68 és IP65
  • 5 inch HD (1280×720) színes érintős kijelző (Corning Gorilla Glass)
  • SE4710 1D/2D
  • 13MP hátsó kamera, 5MP első kamera
  • 4150 mAh  cserélhető akkumulátor
  • Bluetooth/WIFI/NFC     TC57: LTE, GPS
  • ugradelhető Android 14-ig
  • 4GB RAM/32 GB Flash
  • Működési hőmérséklet: -20oC +50oC

Részletesebb leírás a termék letölthető adatlapján.

Leírás

Töltse le a termék bővebb leírását.

 

További információk

Mobil kivitel

Kézi terminál

mobil op rendszer

Android

mobil olvasó

1D / 2D

Mobilgyarto

Zebra

mobil billentyűzet

Teljes érintőkijelző

mobil kijelző

6

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zebra TC52 / TC57 mobil terminál” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük