Honeywell CT47 mobil terminál

Honeywell CT47 mobil terminál

A Honeywell CT47 strapabíró kézi mobil terminál, amely vállalati, ipari környezetben tökéletesen helytáll még kemény igénybevétel mellett is. Kiválóan alkalmazható a raktározásban, logisztikában, gyártásban és akár a kiskereskedelemben is.

Teljesen por- és vízálló (IP65/IP68) a készülék, ami ellenáll a többszöri leejtésnek akár 3 méterről. Ezenkívül az 5,5 hüvelykes kijelzője karc- és ütésálló a Gorilla Glass 5 üvegnek köszönhetően. A FlexRange XLR kódolvasójával akár 24 méteres távolságból is képes leolvasni az 1D/2D kódokat.

A CT47 eszközök 5G és Wi-Fi 6E technológiával kerültek kialakításra, így a legújabb vezeték nélküli megoldásokkal biztosítani tudja a gyors és biztonságos működést.

A biztonságos bejelentkezést segíti az ujjlenyomat-olvasó és az arcfelismerő, melyek szintén helyet kaptak a készülékben. Az ujjlenyomat-érzékelő ideális az egykezes kezeléshez, könnyen elérhető a biometrikus hitelesítéshez. Több profil tárolható lokálisan a több felhasználó bejelentkezéséhez. Az arcfelismerés az előlapi kamerából érhető el, aminek segítségével szintén gyorsan és biztonságosan hozzáférhető a készülék. A regisztráció gyors, a felhasználói adatok titkosítva kerülnek tárolásra a készüléken.

A Honeywell eszközök könnyen testre szabhatók az üzleti igényekhez. Számos tartozék és kiegészítő áll rendelkezésre, melyek segítségével jól optimalizálhatók a munkafolyamatok.

Főbb tulajdonságai:

  • IP65 és IP68 védettség
  • 5,5 inch (2160×1080)  (Corning Gorilla Glass 5)
  • Honeywell S0703 FlexRange imager (1D/2D)
  • 13 MP/8MP színes kamera
  • Akkumulátor: 4750 mAh
  • Bluetooth/WIFI 6E/NFC/GPS  eSim/nanoSIM (5G)
  • Android 12-15
  • 6-8 GB RAM/128 GB UFS Flash
  • Működési hőmérséklet: -20oC +50oC

Részletesebb leírás a termék letölthető adatlapján megtalálható.

Leírás

Töltse le a termék bővebb leírását.

 

További információk

Mobil kivitel

Kézi terminál

mobil op rendszer

Android

mobil olvasó

1D / 2D

Mobilgyarto

Honeywell

mobil billentyűzet

Teljes érintőkijelző

mobil kijelző

5.5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Honeywell CT47 mobil terminál” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük