MOBIL ADATGYŰJTŐK ÉS TABLETEK

Az épületen belüli és épületen kívüli munkavégzés támogatásához kínálunk billentyűzetes, vagy teljes érintő kijelzős mobil eszközöket. Portfóliónkban megtalálható a vezető gyártók teljes választéka. Legyen szó pisztolynyeles, nyél nélküli, alkarra rögzített, vagy járműre szerelt mobil terminálokról ipari adatgyűjtőkről, vagy tabletekről. Minden igényre kínálunk megoldást.

Az eszközök túlnyomó többsége beépített vonalkód olvasóval rendelkezik, de bizonyos modellek elérhető RFID olvasásra alkalmas kiépítésben is.

Az alkarra rögzített, vagy járműre (targoncára) szerelt eszközök működésének kiegészítéséhez vezetékes, vagy vezeték nélküli vonalkódolvasók nagy választékát kínáljuk.

Az ipari mobil terminálok és adatgyűjtők területén Android, míg az ipari tabletek területén Android és Windows operációs rendszerrel működő eszközök közül lehet választani.

Az eszközök felügyeletét, távoli menedzselését gyári megoldásokkal tudjuk támogatni.

A folyamatos munkavégzés biztosítására ajánljuk a véletlen sérülésekre (törésekre) is kiterjedő gyári garancia kiterjesztéseket. A garancia kiterjesztésekkel az eszközök működési költsége 3-5 évre előre kalkulálható.

A garancia lejárta után saját szervizünkben vállaljuk a legtöbb eszköz javítását és karbantartását.

Összességében az ipari mobil terminálok és adatgyűjtők sokoldalú megoldásokat kínálnak az ipari környezetben végzett munkafolyamatok támogatására. Az operációs rendszer-választék, a teljes érintőkijelző és fizikai billentyűzet kombinációja, valamint az ergonomikus és feladat orientált  formatervezés mind hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez és a felhasználói mobilitáshoz. 

Tovább a termékekre az alábbi linken.